Pınarbaşı Ortaokulu

WEB https://pinarbasiortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Pınarbaşı Kasabası Çelikhan ADIYAMAN
VİZYON : Bilimin ve aydınlığın yolunda kendini sürekli yenileyen, çağdaş uygarlık seviyesini yakalamak isteyen, kendi eğitim bölgemizde en başarılı ilköğretim okulu olmaktır.
MİSYON : Bilimsel boyutta bilgiyi öğrenmek, bilgiyi kullanmak, bilimsel teknolojik ve kültürel değerlerin gelişimine katkıda bulunacak; Atatürk ilke ve inkılâplarını benimseyen çağdaş bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : Okulumuz 2012 - 2013 Eğitim-Öğretim yılında il genelindeki devlet okulları arasında 321,500 SBS puan ortalaması ile il 5. si,ilçe 2.si olmuştur. Liselere yerleştirmede %92´lik bir yerleştirme başarısı sağlanmıştır. 1 Fen Lisesi, 32 Anadolu Lisesi´ne öğrenci yerleştirilmiştir. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür eder, başarılarımızın devamını dileriz.

Kütüphane Kitap Sayısı :2067
Saatler : Başlangıç: 08:00 Öğle Arası: 12:40 Bitiş: 17:20
Isınma : Okulumuz merkezi kalorifer sistemi ile ısıtılmaktadır.
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Çelikhan ilçe merkezine 3 Km, Adıyaman il merkezine 58 Km mesafededir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :